Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara articulata completa New Holland 84261458

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 84261458
Cod produs
E9G2HA4Y-E-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta planetara completa New Holland 84261458 este un produs original si are un pret foarte bun! Atunci cand inlocuiesti piesele vechi ale echipamentului, iti recomandam sa alegi prioritar produse originale. Rezistenta crescuta a acestora la uzura si la socuri va prelungi durata de exploatare a utilajului. Spre exemplu, aceasta piesa va fi o investitie pe termen nu lung, ci foarte lung. Ai toate motivele sa o alegi din oferta noastra. Suntem aici pentru tine si utilajul tau! Contacteaza-ne!

Consilierii nostri iti sunt alaturi si daca ai nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii pieselor cu echipamentul pe care il detii. De asemenea, insotim mereu oferta de piese de schimb de calitate cu servicii tehnice, dedicate si adaptate nevoilor pe care le ai in acest moment! Ai gratuit consultanta tehnica si sfaturi practice care sa te ajute sa-ti ingrijesti bine utilajul. Unul dintre sfaturi este acesta: schimba bucsele si simeringurile de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta.

Planetara completa New Holland 84261458 - exploatezi echipamentul in siguranta!

Din punctul de vedere al pozitionarii, planetarele sunt ultimele piese ale sistemului de transmisie, avand rolul de a conduce energia cinetica a motorului catre roata. O planetara este alcatuita dintr-un ax ce are doua articulatii terminale, una interna si cealalta externa, care se numesc capete de planetara. Anumite batai in zona rotii in momentul accelerarii si al schimbarii vitezelor sau chiar la franare sunt semnale clare ca ar trebui sa acorzi o mai mare atentie ingrijirii echipamentului tau. Daca planetara este uzata, poate ceda si in acest caz vei ramane cu utilajul in drum. Schimba piesa pentru a nu avea surprize neplacute.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Planetara articulata completa New Holland 84261458 va fi expediata in scurt timp de la plasarea comenzii, impreuna cu factura si certificatul de garantie, valabil 12 luni, de la momentul achizitiei. Garantia ramane valabila in conditii de instalare corecta a piesei.

Livram aceasta planetara completa New Holland 84261458 in orice localitate din tara, prin serviciile de curierat rapid. Metoda de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica direct produsul comandat, te asteptam langa Bucuresti, la sediul nostru.

Daca ai nevoie de asistenta la schimbarea planetarei vechi, una dintre echipele noastre de service mobil vine in intampinarea ta. Iti putem pune la dispozitie, la cerere, personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii colaboratori ai firmei se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot remedia defectiunile tehnice cu care te confrunti. Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica.

Specificatii tehnice

Planetara articulata completa din imagini este formata din:

Axul planetar care intra in fuzeta
2 cruci de planetara
Homocinetica
Axul planetar lung
Trimite mesaj
Din Gura in Gura