Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara articulata completa New Holland LM5060

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LM5060
Cod produs
4GVHZA3N-M-IA
Out Of stock
Descriere
O asemenea planetara completa New Holland LM5060 merita pe deplin atentia si increderea ta, pentru ca vorbim despre un produs nou, original. O regasesti acum in oferta noastra, comercializata la un pret foarte bun! Poti achizitiona acest ansamblu complet de calitate superioara, garantata, in cel mai scurt timp, in baza unei comenzi. Componenta se va livra in doar 24 de ore! Profita si alege sa investesti pe termen lung in incarcatorul tau telescopic!

Recomandarea expertilor este sa comanzi mereu componente de origine atunci cand trebuie inlocuite piesele defecte ale utilajului. Rezistenta crescuta la solicitari a produselor originale iti asigura o durata de exploatare mai lunga a incarcatorului telescopic. Contacteaza-ne acum daca te putem ajuta cu mai multe informatii despre piesa. Serviciile pe care ti le putem pune la dispozitie sunt bine puse la punct si te asteapta la noi ca sa le incerci!

Planetara completa New Holland LM5060 - multumit vei fi tu, dar stai sa vezi utilajul…

Planetara este o piesa care face parte din sistemul de transmisie. Este ultima piesa care duce energia cinetica a motorului la roata. Axul central este reprezentat de o bucata din otel, care cupleaza cele doua extremitati si ajuta la miscarea rotilor, la trecerea peste denivelari si la intoarcerea volanului. Deteriorarea planetarei consta, de obicei, in defectiuni de imbinari, de aceea trebuie acordata o atentie speciala acestora. Primele semne ale deteriorarii il reprezinta o bataie metalica sau un zgomot atunci cand rotile se pun in miscare si prin vibratii care se transmit utilajului.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Planetara articulata completa pentru incarcator telescopic New Holland LM5060 vine insotita de factura si certificat de garantie cu valabilitatea de 1 an, de la data cumpararii.

Livram aceasta planetara completa New Holland LM5060 completa in orice localitate a Romaniei, in cel mai scurt timp, prin curierat rapid. Ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita ramburs. Pentru a ridica produsul comandat direct de la sediul firmei, te asteptam pe la noi, in apropiere de Bucuresti.

Daca ai nevoie de asistenta la schimbarea planetarei vechi, una dintre echipele noastre de service mobil vine in intampinarea ta. Iti putem pune la dispozitie, la cerere, personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii colaboratori ai firmei se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot remedia defectiunile tehnice cu care te confrunti. Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica.

Specificatii tehnice

Planetara articulata completa din imagini este formata din:

Axul planetar care intra in fuzeta
2 cruci de planetara
Piesa de legatura (homocinetica)
Axul planetar lung
Trimite mesaj
Din Gura in Gura