Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara articulata completa New Holland 1168183

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 1168183
Cod produs
GXVUCZSK-E-IA
Out Of stock
Descriere
Atunci cand inlocuiesti componente defecte ale utilajului, ideal ar fi sa folosesti piese de origine controlata. Acestea au o rezistenta crescuta la uzura si la socuri. Prin utilizarea pieselor originale, prelungesti durata de utilizare in conditii optime si de siguranta a utilajelor tale. Daca folosesti piese alternative, exista posibilitatea deteriorarii intregului angrenaj, din cauza duritatii si prelucrarii diferite. Planetara completa New Holland 1168183 este un astfel de produs original, care se gaseste in oferta noastra la un pret competitiv. Este livrabila pe baza de comanda.

Poti comanda produsul lejer daca ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate, ne scrii pe mail, Whatsapp sau direct pe site. Pentru detalii despre aceasta piesa sau serviciile pe care le putem asigura, nu ezita sa contactezi departamentul tehnic al firmei! Colegii nostri iti ofera solutiile ideale pentru interventiile tehnice asupra echipamentului tau, stiind cat de importante sunt calitatea pieselor de schimb, dar si manopera. Ia legatura cu noi si primesti consultanta tehnica gratuita!

Planetara completa New Holland 1168183 - la un pret foarte avantajos!

Planetara este un ax cardanic cu doua articulatii la capete, numite capete de planetara (extern si intern). Articulatiile permit transmiterea puterii intre diferential si axul planetarei. Axul central este o bucata zdravana de otel cuplata la cele doua capete care au o miscare de cateva grade pentru a permite miscarea rotilor la denivelari, dar si miscarea cand invarti volanul. In momentul in care se aude o bataie sau un bocanit puternic, iti vei da seama ca exista o defectiune a planetarei. Din motive structurale, nu este intotdeauna posibil sa se inlocuiasca separat articulatiile - atunci trebuie achizitionata planetara completa.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Fiind o planetara articulata completa New Holland 1168183 originala, beneficiaza de o garantie valabila 12 luni, de la data achizitiei.

Livram planetara completa in toate zonele tarii, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si ai optiunea de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica aceasta planetara completa New Holland 1168183 comandata direct de la sediul nostru, te asteptam pe la noi, in apropiere de Bucuresti.

Daca vrei ajutor la montajul pieselor noi, trebuie sa stii ca dispunem de personal specializat pe intreg teritoriul tarii. In plus, pentru o remediere rapida si sigura a problemelor mecanice ale utilajului tau, una dintre echipele noastre mobile iti sta la dispozitie. Mecanicii nostri colaboratori din apropierea ta se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot monta corect componentele de care ai nevoie. Foloseste cu incredere acest serviciu! Poti apela la ei si pentru reparatii punctuale sau complexe, pentru reviziile periodice. Nu ezita si cere detalii unuia dintre consultantii tehnici ai firmei!

Specificatii tehnice

Planetara completa din imagini este formata din:

Axul planetar care intra in fuzeta
2 cruci de planetara
Piesa de legatura
Axul planetar lung
Trimite mesaj
Din Gura in Gura