Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara articulata completa New Holland LM732

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LM732
Cod produs
H8I43FLY-M-IA
Out Of stock
Descriere
Planetara completa New Holland LM732 este un produs original, a carui calitate superioara il recomanda ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau! Daca alegi sa profiti de oferta noastra, vei achizitiona un produs rezistent la uzura si de calitate garantata, la un pret avantajos! Produsul de care ai nevoie se livreaza rapid, in baza unei comenzi. Pentru a plasa o comanda ai doua optiuni: apel telefonic sau completarea formularului de pe site. Suntem aici pentru tine si utilajul tau!

Pentru a beneficia de o reparatie durabila, nu doar tipul si calitatea pieselor conteaza, ci si manopera, de aceea, la cerere, iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei. Detalii despre acest serviciu poti cere departamentul tehnic al firmei. Daca ai nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii pieselor cu utilajul, consilierii nostri tehnici iti sunt alaturi. Iti asiguram consultanta tehnica gratuita! Suna-ne pentru o oferta cat mai buna!

Planetara completa New Holland LM732 - asigura-i utilajului o piesa de calitate!

Planetara este un ax cardanic cu doua articulatii la capete, numite capete de planetara (extern si intern). Articulatiile permit transmiterea puterii intre diferential si axul planetarei. Axul central este o bucata zdravana de otel cuplata la cele doua capete care au o miscare de cateva grade pentru a permite miscarea rotilor la denivelari, dar si miscarea cand invarti volanul. In momentul in care se aude o bataie sau un bocanit puternic, iti vei da seama ca exista o defectiune a planetarei. Din motive structurale, nu este intotdeauna posibil sa se inlocuiasca separat articulatiile - atunci trebuie achizitionata planetara completa.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantia produsului este de 1 an de zile, de la momentul cumpararii, in conditii de instalare corecta. Planetara articulata completa pentru incarcator telescopic New Holland LM732 vine insotita de toate documentele!

Planetara completa New Holland LM732 noua ajunge in orice localitate a tarii, intr-un timp scurt, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica produsul direct de la sediul firmei, te asteptam pe la noi, in apropiere de Bucuresti.

Daca ai nevoie de asistenta la schimbarea planetarei vechi, una dintre echipele noastre de service mobil vine in intampinarea ta. Iti putem pune la dispozitie, la cerere, personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii colaboratori ai firmei se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot remedia defectiunile tehnice cu care te confrunti. Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica.

Specificatii tehnice

Planetara completa din imagini este formata din:

Axul planetar care intra in fuzeta
2 cruci de planetara
Piesa de legatura/ homocinetica
Axul planetar lung, care ajunge la diferential
Trimite mesaj
Din Gura in Gura