Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara articulata completa New Holland 71490711

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 71490711
Cod produs
1YM5HNXG-E-IA
Out Of stock
Descriere
O astfel de planetara completa New Holland 71490711 este o componenta originala! Se gaseste in oferta noastra la un pret competitiv. Recomandarea noastra este ca atunci cand schimbi piesele defecte ale echipamentului, sa alegi prioritar produse originale, datorita rezistentei crescute a acestora la socuri si la uzura, caracteristici care iti garanteaza o reparatie de durata. Daca esti interesat, cere o oferta chiar acum! Pentru a plasa o comanda este suficient sa ne suni sau sa completezi formularul de pe site. Piesa comandata ajunge la tine foarte repede, doar o zi lucratoare!

Consilierii nostri iti sunt alaturi si daca ai nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii componentelor care te intereseaza cu utilajul din dotare. Recomandam tot acum schimbarea bucselor si a simeringurilor de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta. Fa totul ca la carte pentru a beneficia de o reparatie de durata. De asemenea, insotim mereu oferta de piese de schimb de calitate cu servicii tehnice, dedicate si adaptate nevoilor pe care le ai in acest moment! Iti asiguram gratuit consultanta tehnica, oferte personalizate si solutii complete!

Planetara completa New Holland 71490711 - rezistenta maxima in timp!

Planetara este o piesa care face parte din sistemul de transmisie. Este ultima piesa care duce energia cinetica a motorului la roata. Axul central este reprezentat de o bucata din otel, care cupleaza cele doua extremitati si ajuta la miscarea rotilor, la trecerea peste denivelari si la intoarcerea volanului. Deteriorarea planetarei consta, de obicei, in defectiuni de imbinari, de aceea trebuie acordata o atentie speciala acestora. Primele semne ale deteriorarii il reprezinta o bataie metalica sau un zgomot atunci cand rotile se pun in miscare si prin vibratii care se transmit utilajului.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Planetara articulata completa New Holland 71490711 este de calitate superioara si beneficiaza de o garantie valabila 12 luni, de la data cumpararii.

Planetara va sosi repede si in siguranta, oriunde in tara, prin curier rapid. Vei efectua plata la livrarea coletului, iar daca doresti si ai mentionat asta in prealabil, ai posibilitatea sa il deschizi si sa verifici starea piesei inainte de a achita. Sau te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, daca vrei sa ridici personal aceasta planetara completa New Holland 71490711 comandata.

Daca ai nevoie de asistenta la schimbarea planetarei vechi, una dintre echipele noastre de service mobil vine in intampinarea ta. Iti putem pune la dispozitie, la cerere, personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii colaboratori ai firmei se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot remedia defectiunile tehnice cu care te confrunti. Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica.

Specificatii tehnice

Planetara articulata completa din imagini este formata din:

Axul planetar care intra in fuzeta
2 cruci de planetara
Piesa de legatura (homocinetica)
Axul planetar lung
Trimite mesaj
Din Gura in Gura