Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara articulata completa Case 84261458

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
WVC7XZ0U-E-IA
Out Of stock
Descriere
O asemenea planetara articulata completa Case 84261458 este un produs original, care se regaseste acum in oferta noastra la un pret foarte avantajos. Componenta originala se livreaza in baza unei comenzi. Atunci cand inlocuiesti piesele defecte ale utilajului, iti recomandam sa alegi produse originale, datorita rezistentei crescuta la uzura a acestora. Planetara de origine va prelungi durata de viata a echipamentului din dotare si va scadea, in timp, cheltuielile de mentenanta ale vehiculului. Iti vom face cea mai buna oferta!

Consilierii nostri tehnici te ajuta sa gasesti piesele potrivite in functie de modelul utilajului tau si iti ofera detalii suplimentare si despre acest ansamblu. Ca sfat, iti spunem ca ar trebui sa schimbi bucesele si simeringurile de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta. Daca te putem ajuta in alegerea ta cu mai multe detalii, te rugam sa ne contactezi cu incredere. Iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici. Vei beneficia de consultanta tehnica gratuita din partea noastra de cate ori alegi componente de schimb si iti facem cunoscute serviciile oferite de firma noastra!

Planetara articulata completa Case 84261458 - iti propunem o oferta excelenta!

Planetara este un ax cardanic cu doua articulatii la capete, numite capete de planetara (extern si intern). Articulatiile permit transmiterea puterii intre diferential si axul planetarei. Axul central este o bucata zdravana de otel cuplata la cele doua capete care au o miscare de cateva grade pentru a permite miscarea rotilor la denivelari, dar si miscarea cand invarti volanul. In momentul in care se aude o bataie sau un bocanit puternic, iti vei da seama ca exista o defectiune a planetarei. Din motive structurale, nu este intotdeauna posibil sa se inlocuiasca separat articulatiile - atunci trebuie achizitionata planetara completa.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Planetara articulata completa Case 84261458 iti va fi expediata insotita de factura si certificatul de garantie, valabil 1 an, de la momentul achizitiei.

Livram aceasta planetara articulata completa Case 84261458 in toate regiunile tarii, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica personal produsul, te asteptam in apropiere de Bucuresti, la sediul firmei!

Pentru ca stim ca nu doar calitatea pieselor conteaza, ci si montarea acestora, venim in intampinarea ta cu atelierul mobil al firmei. Daca ai nevoie de asistenta la schimbarea planetarei vechi, una dintre echipele noastre de service mobil iti este aproape. Iti putem pune la dispozitie, la cerere, personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii colaboratori ai firmei se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot remedia defectiunile tehnice cu care te confrunti. Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica.

Specificatii tehnice

Planetara completa din imagini este formata din:

Axul planetar care intra un fuzeta
2 cruci de planetara
Piesa de legatura
Axul planetar lung
Trimite mesaj
Din Gura in Gura