Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara articulata completa John Deere 3215

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 3215
Cod produs
10WS3PVU-M-IA
Out Of stock
Descriere
Planetara completa John Deere 3215 din imaginile alaturate este o piesa noua, originala, realizata la cele mai inalte standarde de productie. In oferta noastra, o asemenea planetara se gaseste la un pret de exceptie. Componentele originale asigura o durata de exploatare mai lunga a incarcatorului, datorita rezistentei crescute a acestora la socuri si uzura. Profita de ocazie si investeste inteligent in echipamentul tau. Planetara noua se expediaza oriunde in tara in doar 24 de ore!

Consilierii tehnici ai firmei iti sunt alaturi daca ai nevoie de asistenta la alegerea componentelor potrivite pentru incarcatorul telescopic din dotare. Schimba bucsele si simeringurile de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta, asa beneficiezi de o reparatie de durata. Recomandarea noastra este sa alegi intotdeauna produse originale atunci cand schimbi piesele vechi ale utilajului. Pentru ca dorim sa iti oferim solutii complete la problemele tehnice pe care le ai in acest moment, ai consultanta gratuita!

Planetara completa John Deere 3215 - iti “completeaza” perfect utilajul!

Planetara este un ax cardanic cu doua articulatii la capete, numite capete de planetara (extern si intern). Articulatiile permit transmiterea puterii intre diferential si axul planetarei. Axul central este o bucata zdravana de otel cuplata la cele doua capete care au o miscare de cateva grade pentru a permite miscarea rotilor la denivelari, dar si miscarea cand invarti volanul. In momentul in care se aude o bataie sau un bocanit puternic, iti vei da seama ca exista o defectiune a planetarei. Din motive structurale, nu este intotdeauna posibil sa se inlocuiasca separat articulatiile - atunci trebuie achizitionata planetara completa.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Planetara articulata completa pentru incarcator telescopic John Deere 3215 achizitionata va ajunge la tine insotita de factura si certificatul de garantie, valabil 12 luni, de la momentul achizitiei.

Poti ridica aceasta planetara completa John Deere 3215 comandata direct de la sediul firmei, din apropiere de Bucuresti. Pentru ca vrem ca produsul sa ajunga in cel mai scurt timp la tine, apelam la serviciile de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si iti oferim posibilitatea sa deschizi coletul inainte de a face plata.

Daca ai nevoie de asistenta la schimbarea planetarei vechi, una dintre echipele noastre de service mobil vine in intampinarea ta. Iti putem pune la dispozitie, la cerere, personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii colaboratori ai firmei se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot remedia defectiunile tehnice cu care te confrunti. Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica.

Specificatii tehnice

Planetara completa din imagini este formata din:

Axul planetar care intra in fuzeta
2 cruci de planetara
Piesa de legatura/ homocinetica
Axul planetar lung
Trimite mesaj
Din Gura in Gura