Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara articulata completa Manitou 787422

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou 787422
Cod produs
E43C2MDI-E-IA
Out Of stock
Descriere
Planetara articulata completa Manitou 787422 o gasesti la noi si are un pret foarte bun. Ca orice componenta de origine, o astfel de planetara asigura o durata de exploatare mai lunga a utilajului din dotare, datorita calitatii sale superioare si a rezistentei crescute. Atunci cand inlocuiesti piesele stricate ale utilajului, iti recomandam sa alegi mereu componente originale. Cere acum o oferta pentru acest produssi vei fi pe deplin multumit de alegerea ta! Iar cand va sosi la tine, vei intelege ca a meritat achizitionarea!

Venim in intampinarea ta cu oferte si servicii tehnice personalizate. Adreseaza-te cu incredere departamentului tehnic al firmei daca ai nevoie de asistenta tehnica la montajul piesei. Ca sa te pregatesti cu tot ce trebuie pentru o reparatie de succes, schimba bucsele si simeringurile de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta. Suna-ne acum daca te putem ajuta cu mai multe informatii despre piesa sau serviciile pe care ti le putem pune la dispozitie.

Planetara articulata completa Manitou 787422 - echipamentul tau are nevoie de ea!

Planetara are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete (cap de planetara). Axul central este o bucata de otel, iar capetele de planetara actioneaza mai mult sau mai putin ca structura genunchiului nostru, mai exact rotula, pentru a permite miscarea rotilor la denivelari si miscarea cand volanul este invartit. Daca la plecarea de pe loc sesizezi sunete bizare, iar in timpul unui viraj bataia se intensifica pe masura ce viteza creste, inseamna ca este o problema la aceasta piesa si ca forta de frecare se realizeaza in mod necorespunzator.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Fiind un produs de calitate, aceasta planetara articulata completa Manitou 787422 vine insotita de o garantie valabila 12 luni, de la data achizitiei.

Produsul va sosi repede si in siguranta, oriunde in tara, prin curier rapid. Vei efectua plata la livrarea coletului, iar daca doresti si ai mentionat asta in prealabil, ai posibilitatea sa il deschizi si sa verifici starea piesei inainte de a achita. Te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, daca vrei sa ridici personal aceasta planetara articulata completa Manitou 787422 comandata.

Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica. Iti putem pune la dispozitie, la cerere, personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Planetara completa din imagini este formata din:

Axul planetar care intra in fuzeta
2 cruci de planetara
Piesa de legatura
Axul planetar lung, care ajunge la diferential
Trimite mesaj
Din Gura in Gura