Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara articulata completa excavator Fiat Kobelco EX125W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco EX125W
Cod produs
O41DWMYK-E-IA
Out Of stock
Descriere
Planetara completa Fiat Kobelco EX125W este un produs original, pe care il regasesti acum in oferta noastra! Il comercializam la un pret special! Te indrumam sa alegi mereu componente originale atunci cand inlocuiesti piese la utilajul tau, deoarece acestea iti asigura o durata de functionare mai mare si performante ridicate ale excavatorului. Piesa noua se livreaza rapid, in baza unei comenzi. Ne suni sau ne scrii, iar in doar 24 de ore primesti piesa indiferent de locatia din tara mentionata ca destinatie.

ACN Piese Utilaje vine in intampinarea ta cu oferte personalizate - piese de calitate si servicii tehnice - cele mai bune de pe piata in acest moment. In plus, pentru a verifica compatibilitatea componentei dorite cu utilajul din dotare, adreseaza-te cu incredere departamentului tehnic al firmei! Consultanta tehnica este gratuita, astfel incat ce alegi sa fie potrivit utilajului tau! Iar sfaturile vin acolo ca pe banda rulanta. Iti dam si aici unul. Verifica si stare bucselor si simeringurilor. E posibil sa fie nevoie sa le schimbi.

Planetara completa Fiat Kobelco EX125W - pret promotional, profita!

Planetara are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete (cap de planetara). Axul central este o bucata de otel, iar capetele de planetara actioneaza mai mult sau mai putin ca structura genunchiului nostru, mai exact rotula, pentru a permite miscarea rotilor la denivelari si miscarea cand volanul este invartit. Daca la plecarea de pe loc sesizezi sunete bizare, iar in timpul unui viraj bataia se intensifica pe masura ce viteza creste, inseamna ca este o problema la aceasta piesa si ca forta de frecare se realizeaza in mod necorespunzator.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Planetara articulata completa pentru excavator Fiat Kobelco EX125W originala vine insotita de un certificat de garantie valabil 12 luni, de la data cumpararii.

Produsul va sosi repede si in siguranta, oriunde in tara, prin curier rapid. Vei efectua plata la livrarea coletului, iar daca doresti si ai mentionat asta in prealabil, ai posibilitatea sa il deschizi si sa verifici starea piesei inainte de a achita. Te asteptam la sediul nostru de langa Bucuresti, daca vrei sa ridici personal aceasta planetara completa Fiat Kobelco EX125W comandata.

Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica. Iti putem pune la dispozitie, la cerere, personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Planetara articulata completa este formata din:

Axul planetar care intra in fuzeta
2 cruci planetara
Piesa de legatura (homocinetica)
Axul planetar lung
Trimite mesaj
Din Gura in Gura