Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara articulata completa excavator Fiat Kobelco E125W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco E125W
Cod produs
T3KJF8ZO-M-IA
Out Of stock
Descriere
Planetara completa Fiat Kobelco E125W este o piesa originala, pe care ne mandrim sa o importam si suntem convinsi de calitatile sale. Pretul din oferta este atractiv! Merita sa faci aceasta comanda! Vei achizitiona acest ansamblu complet, de calitate superioara! Ea reprezinta o investitie sigura, iar valoarea utilajului tau creste odata cu performanta! Calitatea materialelor este garantata de producator. Comanda piesa si va intra in posesia ta in cel mai scurt timp! Vrei detalii? Cere o oferta si afla ce te intereseaza!

Pentru a beneficia de o reparatie durabila, recomandarea noastra este sa utilizezi produse originale, care garanteaza o durata de exploatare cat mai lunga a excavatorului din dotare. Si ai grija sa schimbi bucsele si simeringurile de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta. Asistentii nostri tehnici te ajuta sa gasesti piesele perfecte in functie de modelul utilajului tau si iti ofera detalii suplimentare si despre serviciile noastre de top. Ei te pot pune in contact si cu o echipa de mecanici, care sa monteze piesele comandate.

Planetara completa Fiat Kobelco E125W - comercializata la pret atractiv!

Planetara este o piesa vitala a utilajului, care face parte din sistemul de transmisie. Planetara este un ax articulat prin care se transmite o miscare de rotatie. Articulatiile dintre ax si cele doua capete sunt o cruce cardanica, adica permit rotatia chiar daca exista o rupere de aliniere. Cele doua articulatii sunt acolo pentru ca partea dinspre roata, acolo unde este fuzeta cu roata, sa se poata misca sus-jos la denivelari. Daca se vor auzi trosnituri la nivelul rotilor si volanul trepideaza la viteze mici, trebuie neaparat sa iei in considerare verificarea planetarelor.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Planetara articulata completa pentru excavator Fiat Kobelco E125W noua va ajunge la tine rapid, insotita de factura si certificatul de garantie, valabil 12 luni, de la momentul achizitiei.

Livram aceasta planetara completa Fiat Kobelco E125W in orice localitate a tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita ramburs. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, te asteptam pe la noi, in apropiere de Bucuresti.

Doresti asistenta tehnica la montarea planetarei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori de pe intreg cuprinsul tarii, care pot monta piesa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Ii poti solicita pentru reparatii complexe sau doar revizii periodice. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau pentru o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Planetara completa din imagini este formata din:
Axul planetar care intra in fuzeta
2 cruci de planetara
Homocinetica
Axul planetar lung, care ajunge la diferential
Trimite mesaj
Din Gura in Gura