Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara articulata completa pentru excavator O&K MH3.6

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
O&K MH3.6
Cod produs
6MJZ4LV8-M-IA
Out Of stock
Descriere
Atunci cand inlocuiesti piese ale utilajului, cel mai potrivit lucru ar fi sa alegi piese de origine controlata. Rezistent crescuta a acestora la uzura si socuri este mult mai ridicata. Planetara articulata completa O&K MH3.6 este o astfel de piesa originala, de calitate garantata! Ai certificat de garantie valabil un an! Pretul este profitabil, chiar este o investitie serioasa pe care ai face-o pentru utilajul tau! Este un produs original, care garanteaza o durata de viata mai mare a utilajului din dotare, crescand performantele echipamentului.

Este bine sa tii cont de cateva specte atunci cand inlocuiesti aceasta piesa. Ar trebui sa schimbi bucsele si simeringurile de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta, asta pentru a beneficia de o reparatie de durata. Asistentii nostri tehnici te pot pune in contact si cu o echipa de mecanici. Se vor asigura ca piesele comandate vor rezista mult mai bine in timp avand un montaj realizat cu profesionalism. Contacteaza-ne pentru toate informatiile pe care le doresti.

Planetara articulata completa O&K MH3.6 - piesa care prezinta interes!

Planetara este un ax cardanic cu doua articulatii la capete, numite capete de planetara (extern si intern). Articulatiile permit transmiterea puterii intre diferential si axul planetarei. Axul central este o bucata zdravana de otel cuplata la cele doua capete care au o miscare de cateva grade pentru a permite miscarea rotilor la denivelari, dar si miscarea cand invarti volanul. In momentul in care se aude o bataie sau un bocanit puternic, iti vei da seama ca exista o defectiune a planetarei. Din motive structurale, nu este intotdeauna posibil sa se inlocuiasca separat articulatiile - atunci trebuie achizitionata planetara completa.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Planetara articulata completa pentru excavator O&K MH3.6 ajunge in posesia ta insotita de factura si certificatul de garantie cu valabilitatea de 1 an, de la data cumpararii.

O asemenea planetara articulata completa O&K MH3.6 va ajunge in toate localitatile tarii, intr-un timp scurt, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Ai posibilitatea de a deschide si de a verifica coletul la primire, inainte de a achita ramburs. Pentru a ridica produsul comandat direct de la sediul nostru, te asteptam pe la noi, in apropiere de Bucuresti.

Daca ai nevoie de asistenta la schimbarea planetarei vechi, una dintre echipele noastre de service mobil vine in intampinarea ta. Iti putem pune la dispozitie, la cerere, personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii colaboratori ai firmei se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot remedia defectiunile tehnice cu care te confrunti. Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica.

Specificatii tehnice

Planetara articulata completa este formata din:

Axul planetar care intra in fuzeta
2 cruci planetara
Piesa de legatura/ homocinetica
Axul planetar lung
Trimite mesaj
Din Gura in Gura