Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara articulata completa John Deere 3220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 3220
Cod produs
30J5N8XU-M-IA
Out Of stock
Descriere
Alege sa profiti chiar acum de oferta noastra de nerefuzat pentru aceasta planetara completa John Deere 3220 din imagini! Este o piesa originala, pe care o propunem spre vanzare la un pret promotional. Atunci cand situatia impune schimbarea componentelor vechi, recomandarea noastra este sa folosesti piese originale, care garanteaza o durata de exploatare extinsa si performante optime ale incarcatorului telescopic.

Pentru detalii despre aceasta piesa sau serviciile pe care noi le putem asigura, nu ezita sa ne contactezi! Cele mai bune solutii tehnice se gasesc la ACN Piese Utilaje! Ingrijirea echipamentului este placerea noastra si nu credem ca ar fi frumos sa ne privezi de placerea de a-ti da cate un sfat bun! Alege sa schimbi bucsele si simeringurile tot acum! Asigura-i reparatiei trainicie! Alte informatii le gasesti in cadrul serviciului gratuit de consultanta tehnica.

Planetara completa John Deere 3220 - ai face bine sa te increzi in ea!

Planetara este o piesa vitala a utilajului, care face parte din sistemul de transmisie. Planetara este un ax articulat prin care se transmite o miscare de rotatie. Articulatiile dintre ax si cele doua capete sunt o cruce cardanica, adica permit rotatia chiar daca exista o rupere de aliniere. Cele doua articulatii sunt acolo pentru ca partea dinspre roata, acolo unde este fuzeta cu roata, sa se poata misca sus-jos la denivelari. Daca se vor auzi trosnituri la nivelul rotilor si volanul trepideaza la viteze mici, trebuie neaparat sa iei in considerare verificarea planetarelor.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Aceasta planetara articulata completa pentru incarcator telescopic John Deere 3220 noua va ajunge la tine impreuna cu factura si certificatul de garantie, valabil 1 an, de la momentul achizitiei.

Planetara completa John Deere 3220 ajunge in cel mai scurt timp, in toate zonele Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa comandata direct de la sediul firmei, te asteptam pe la noi, in apropiere de Bucuresti.

La cerere, te putem ajuta cu montajul piesei sau cu reparatii extinse asupra utilajului. Atelierul mobil al firmei se poate deplasa in localitatea in care se afla echipamentul si poate verifica starea in care se afla acesta. In urma unei diagnoze, mecanicii nostri colaboratori pot lua toate masurile pentru ca utilajul sa redevina functional in cel mai scurt timp de la solicitare. Pentru detalii despre acest serviciu sau pentru programarea unei reparatii, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici!

Specificatii tehnice

Planetara completa din imagini este formata din:

Axul planetar care intra in fuzeta
2 cruci de planetara
Piesa de legatura (homocinetica)
Axul planetar lung, care ajunge la diferential
Trimite mesaj
Din Gura in Gura