Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara articulata completa John Deere AZ101453

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere AZ101453
Cod produs
XUD2OKVM-E-IA
Out Of stock
Descriere
Planetara completa John Deere AZ101453 este un produs original exceptional! Profita de oferta noastra si vei fi multumit! Piesa are un pret atractiv si calitati tehnice care nu pot fi trecute cu vederea! Poti comanda planetara completa prin completarea formularului de pe site sau prin apel telefonic. Ne poti scrie chiar si pe WhatsApp si te apelam noi! Iti recomandam de fiecare data sa alegi componente de origine pentru reparatiile pe care le necesita utilajul tau, deoarece acestea au o rezistenta crescuta la uzura si socuri si scad, in timp, cheltuielile de mentenanta ale vehiculului.

Alege si tu piese de origine si noi te vom ajuta cu o oferta cat mai buna! Consilierii firmei vin in intampinarea ta cu oferte personalizate care sa raspunda nevoilor pe care le ai in acest moment. Adreseaza-te cu incredere departamentului tehnic al firmei daca ai nevoie de ajutor la verificarea compatibilitatii piesei cu utilajul. Iti recomandam tot acum schimbarea bucselor si a simeringurilor de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta. Daca te putem ajuta in alegerea ta cu mai multe detalii, te invitam sa ne contactezi cu incredere.

Planetara completa John Deere AZ101453 - pentru exploatare de lunga durata!

Planetara este o piesa vitala a utilajului, care face parte din sistemul de transmisie. Planetara este un ax articulat prin care se transmite o miscare de rotatie. Articulatiile dintre ax si cele doua capete sunt o cruce cardanica, adica permit rotatia chiar daca exista o rupere de aliniere. Cele doua articulatii sunt acolo pentru ca partea dinspre roata, acolo unde este fuzeta cu roata, sa se poata misca sus-jos la denivelari. Daca se vor auzi trosnituri la nivelul rotilor si volanul trepideaza la viteze mici, trebuie neaparat sa iei in considerare verificarea planetarelor.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Fiind o piesa originala, planetara articulata completa John Deere AZ101453 beneficiaza de o garantie valabila 1 an, de la momentul achizitiei.

Livram aceasta planetara completa John Deere AZ101453 comandata in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs. Pentru a intra direct in posesia planetarei articulate complete, te asteptam in apropiere de Bucuresti, la sediul firmei.

Daca doresti asistenta la inlocuirea planetarei vechi cu cea noua, trebuie sa stii ca dispunem de personal specializat pe intreg teritoriul tarii. In plus, pentru o remediere rapida si sigura a problemelor mecanice ale utilajului tau, una dintre echipele noastre mobile iti sta la dispozitie. Mecanicii nostri colaboratori din apropierea ta se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot monta corect componentele de care ai nevoie. Foloseste cu incredere acest serviciu! Poti apela la ei pentru reparatii complexe, montarea pieselor noi sau pentru reviziile periodice. Nu ezita si cere detalii unuia dintre consultantii tehnici ai firmei!

Specificatii tehnice

Planetara completa din imagini este formata din:

Axul planetar care intra in fuzeta
2 cruci de planetara
Piesa de legatura
Axul planetar lung
Trimite mesaj
Din Gura in Gura