Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Panou comanda pentru excavator JCB JS460-T2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS460-T2
Cod produs
H3Y5KB6N-M
Out Of stock
Descriere
Panou de comanda pentru excavator JCB JS460-T2 este un produs original, a carui calitate superioara garanteaza o utilizare indelungata. In oferta noastra gasiti panoul JCB nou la un pret promotional.

Livram produsul gata de montare, fara sa fie nevoie de instalarea unui soft suplimentar. Panoul pentru partea dreapta se monteaza in consola laterala, are 10 butoare, iar mufa acestuia este cu 8 pini.

Pentru a comanda piesa este suficient sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau sa completati formularul de pe site.

Pentru identificarea problemelor la instalatia electrica a excavatorului, puteti apela la tehnicienii nostri. Serviciul de asistenta tehnica mobila pe care vi-l oferim are urmatoarele avantaje:

Deplasarea la punctul de lucru al utilajului
Programul de diagnoza
O reparatie rapida si durabila
Pentru detalii despre acest serviciu, adresati-va cu incredere consilierilor firmei!

Daca aveti nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii componentelor care va intereseaza cu excavatorul din dotare, consultantii nostri tehnici va stau la dispozitie. Venim in intampinarea dumneavoastra cu oferte personalizate si solutii complete care raspund nevoilor pe care le aveti in acest moment.

Livram panoul de comanda JCB in toate zonele tarii, prin curierat rapid. Metoda de plata este ramburs si aveti optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica produsul direct de la sediul nostru, va asteptam pe la noi.

Codul produsului este H3Y5KB6N-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura