Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Panou comanda pentru excavator JCB JS260

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS260
Cod produs
XGOBZEF6-M
Out Of stock
Descriere
Panou de comanda pentru excavator JCB JS260 este un produs de calitate superioara, pe care il propunem spre vanzare la un pret foarte avantajos. Panoul pentru partea dreapta se monteaza in consola laterala.

Puteti plasa o comanda pentru panoul JCB cu usurinta, daca ne sunati la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.
Livram componenta gata de montare, fara sa fie nevoie de instalarea unui soft suplimentar.

Specificatii:
-Numar butoane: 10
-Mufa: 8 pini

Va punem la dispozitie echipele de service mobil ale firmei, pentru identificarea si remedierea rapida ale problemelor la instalatia electrica a excavatorului. Venim in sprijinul dumneavoastra cu programul de diagnoza si deplasarea la punctul de lucru al utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu, nu ezitati sa luati legatura cu departamentul tehnic al firmei!

Daca aveti nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii pieselor si accesoriilor care va intereseaza cu excavatorul din dotare, adresati-va consilierilor nostri tehnici.

Panoul de comanda original ajunge in toate zonele tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si aveti posibilitatea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica produsul direct de la sediul nostru, va asteptam pe la noi.

Codul produsului este: XGOBZEF6-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura