Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Panou comanda pentru excavator JCB JS460

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS460
Cod produs
EBVKZTS8-M
Out Of stock
Descriere
Panou de comanda pentru excavator JCB JS460 este un produs original, care ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp, si pe care il propunem spre vanzare la un pret foarte avantajos.

Panoul de comanda pentru partea dreapta se monteaza in consola laterala.
Pentru a comanda componenta noua este suficient sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau sa completati formularul de pe site.

Puteti monta produsul cu usurinta, fara sa fie nevoie de instalarea unui soft suplimentar.
Pentru identificarea problemelor la instalatia electrica a excavatorului, va punem la dispozitie echipele de service mobil ale firmei, care pot constata starea utilajului si care pot efectua reparatiile necesare, in localitatea in care acesta se afla. Pentru detalii despre acest serviciu, nu ezitati sa luati legatura cu departamentul nostru tehnic!

Consilierii firmei va pot ajuta daca aveti nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii pieselor si accesoriilor care va intereseaza, cu excavatorul din dotare!

Livram panoul de comanda JCB in toate zonele tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si aveti optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica produsul direct de la sediul firmei, va asteptam pe la noi.

Codul produsului este: EBVKZTS8-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura