Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Panou comanda pentru excavator JCB JS200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS200
Cod produs
X39M0YT8-M
Out Of stock
Descriere
Panou de comanda pentru excavator JCB JS200 este un produs original, pe care il livram gata de montare, fara sa fie nevoie de instalarea unui soft suplimentar. In oferta noastra gasiti panoul JCB la un pret promotional.

Specificatii:
- Numar butoane: 10
- Mufa: 8 pini

Panoul de comanda pentru partea dreapta se monteaza in consola laterala.
Pentru a comanda produsul este suficient sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau sa completati formularul de pe site.

Pentru identificarea problemelor la instalatia electrica a utilajului dumneavoastra, puteti apela la tehnicienii nostri. Va punem la dispozitie serviciul de asistenta mobila al firmei, ale carui avantaje sunt programul de diagnoza si deplasarea in localitatea in care se afla utilajul dumneavoastra.
Pentru mai multe informatii, adresati-va cu incredere departamentului tehnic al firmei!

Consilierii nostri vin in intampinarea dumneavoastra cu oferte personalizate care raspund nevoilor pe care le aveti in acest moment. Personalul calificat al firmei va poate ajuta sa verificati compatibilitatea pieselor si a accesoriilor care va intereseaza cu excavatorul din dotare.
Livram panoul de comanda JCB in toate zonele tarii, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs. Pentru a ridica coletul direct de la sediul nostru, va asteptam pe la noi.

Codul produsului este: X39M0YT8-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura