Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Panou comanda pentru excavator JCB JS240

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS240
Cod produs
5FMROWAX-M
Out Of stock
Descriere
Panou de comanda pentru excavator JCB JS240 este un produs original, care se livreaza gata de montare, fara sa fie nevoie sa instalati un soft suplimentar. In oferta noastra gasiti panoul JCB la un pret promotional.

Pentru a plasa o comanda, aveti doua optiuni:
-Apel telefonic
-Completarea formularului de pe site
Panoul de comanda pentru partea dreapta se monteaza in consola laterala.

Detalii:
-Numar butoane: 10
-Mufa: 8 pini

Daca aveti nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii pieselor si accesoriilor care va intereseaza, cu excavatorul din dotare, contactati cu incredere departamentul tehnic al firmei. Venim in intampinarea dumneavoastra cu oferte si servicii complete, care raspund cerintelor pe care le aveti in acest moment.
Pentru identificarea si remedierea problemelor la instalatia electrica a utilajului, va punem la dispozitie echipele de service mobil ale firmei, care se pot deplasa la punctul de lucru al excavatorului, intervenind cu succes asupra acestuia. Pentru detalii despre acest serviciu, nu ezitati sa luati legatura cu consultantii nostri!

Panoul de comanda ajunge in toate zonele Romaniei, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Aveti optiunea de a deschide si de a verifica coletul la primire, inainte de a achita ramburs. Sediul firmei se afla in apropiere de Bucuresti, unde va asteptam pentru a ridica personal produsul.

Codul produsului este: 5FMROWAX-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura