Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Panou comanda pentru excavator JCB JS330

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS330
Cod produs
E7FR4OP8-M
Out Of stock
Descriere
Panou de comanda pentru excavator JCB JS330 este un produs original, pe care il gasiti in oferta noastra la un pret foarte avantajos.
Livram produsul gata de montare, fara sa fie nevoie de instalarea unui soft suplimentar.
Panoul de comanda pentru partea dreapta se monteaza in consola laterala.

Detalii:
-Numar butoane: 10
-Mufa: 8 pini

Puteti comanda panoul cu usurinta, prin completarea formularului de pe site sau prin apel telefonic.
Daca aveti nevoie de asistenta la alegerea panoului potrivit pentru excavatorul din dotare, adresati-va cu incredere unuia dintre consilierii tehnici ai firmei.

Venim in intampinarea dumneavoastra cu oferte personalizate si servicii complete, care raspund chiar si celor mai exigente cerinte. Pentru identificarea problemelor la instalatia electrica a utilajului, va punem la dispozitie echipele de service mobil ale firmei, care pot constata starea in care se afla excavatorul si care pot efectua reparatiile necesare, la punctul de lucru al acestuia. Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii despre acest serviciu!

Produsul ajunge in toate regiunile tarii, in cel mai scurt timp, prin curierat rapid. Metoda de plata este ramburs si aveti optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a intra direct in posesia panoului JCB, va asteptam la sediul firmei.

Codul produsului este: E7FR4OP8-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura