Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Panou comanda pentru excavator JCB JS130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS130
Cod produs
5KRIDEMW-M
Out Of stock
Descriere
Panou de comanda pentru excavator JCB JS130 este un produs original care se monteaza in consola laterala. Panoul de comanda pentru partea dreapta se gaseste in oferta noastra la un pret foarte avantajos.

Detalii tehnice:
-Numar butoane: 10
-Mufa: 8 pini

Pentru a plasa o comanda, este suficient sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau sa completati formularul de pe site.

Departamentul tehnic al firmei va sta la dispozitie pentru a verifica compatibilitatea anumitor componente si accesorii cu excavatorul dumneavoastra. De asemenea, la cerere, va oferim serviciul de asistenta mobila - tehnicienii colaboratori ai firmei se pot deplasa in localitatea in care se afla echipamentul dumneavoastra si pot efectua reparatiile necesare. Nu ezitati sa luati legatura cu noi pentru detalii!

Un asemenea panou de comanda pentru excavator JCB JS130 ajunge in cel mai scurt timp, in toate regiunile tarii, prin intermediul curieratului rapid. Aveti posibilitatea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita ramburs. Sediul firmei se afla in apropiere de Bucuresti, unde va asteptam, pentru a intra direct in posesia produsului.

Codul produsului este: 5KRIDEMW-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura