Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Panou comanda pentru excavator JCB JS330XD

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS330XD
Cod produs
43VM9Z6F-M
Out Of stock
Descriere
Panou de comanda pentru excavator JCB JS330XD este o componenta originala, care ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp. Produsul nou se gaseste in oferta noastra la un pret foarte avantajos.

Puteti comanda piesa cu usurinta, prin completarea formularului de pe site sau prin apel telefonic.
Livram panoul de comanda gata de montare, fara sa fie nevoie de instalarea unui soft suplimentar.

Panoul de comanda pentru partea dreapta se monteaza in consola laterala, are 10 butoane iar mufa acestuia este cu 8 pini.
Daca aveti nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii componentelor care va intereseaza cu utilajul din dotare, adresati-va cu incredere unuia dintre consilierii nostri tehnici. Venim in intampinarea dumneavoastra cu oferte si servicii complete care satisfac si cele mai exigente cerinte. Pentru ca stim ca nu doar calitatea pieselor pe care le achizitionati conteaza ci si montajul corespunzator al acestora, va punem la dispozitie echipele de service mobil ale firmei, care pot interveni asupra excavatorului in localitatea in care acesta se afla. Pentru detalii despre acest serviciu, va rugam sa ne contactati!

Panoul de comanda JCB ajunge in toate zonele tarii, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si aveti optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica personal produsul de la sediul nostru, va asteptam.

Codul produsului este: 43VM9Z6F-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura