Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Panou comanda pentru excavator JCB JS180

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS180
Cod produs
MELTFV8J-M
Out Of stock
Descriere
Panou de comanda pentru excavator JCB JS180 se gaseste in oferta noastra la un pret foarte avantajos. Panoul pentru partea dreapta se monteaza in consola laterala.
Specificatii:
- Numar butoane: 10
- Mufa: 8 pini
Puteti comanda produsul cu usurinta, prin completarea formularului de pe site sau daca ne sunati la numerele de telefon afisate.

Consilierii firmei va stau la dispozitie daca aveti nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii anumitor piese si accesorii cu excavatorul din dotare sau daca va intereseaza un service specializat aproape de dumneavoastra. Atelierul mobil al firmei poate interveni asupra utilajului in localitatea in care acesta se gaseste. Pentru detalii despre acest serviciu, nu ezitati sa luati legatura cu noi!

Panoul de comanda este un produs original, rezistent, care se livreaza gata de montare, instalarea unui soft suplimentar nefiind necesara.
Produsul ajunge in toate regiunile Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Aveti posibilitatea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita ramburs. Pentru a intra direct in posesia pachetului, va asteptam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti.

Codul produsului este: MELTFV8J-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura