Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru buldoexcavator JCB 214E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 214E
Cod produs
G2HK5IEV-M-IA
Out Of stock
Descriere
Durata de viata a unei biele de origine este mai mare comparativ cu a unei copii, de aceea iti recomandam sa inlocuiesti piesele uzate ale utilajului cu componente originale. De altfel, greutatea optima a bielei de origine previne aparitia vibratiilor, vibratii care pot uza prematur arborele. De aceea vei regasi acum aceasta biela buldoexcavator JCB 214E in oferta noastra. Este un produs original, pe care il poti achizitiona rapid la un pret avantajos. Componenta este fabricata in Marea Britanie si se livreaza impreuna cu suruburile care unesc cele doua parti si impreuna cu bucsa de la boltul pistonului.

Venim in intampinarea ta cu oferte si servicii care sa raspunda chiar si celor mai exigente cerinte. Daca ai nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii anumitor piese si accesorii din oferta noastra cu buldoexcavatorul din dotare, consilierii firmei iti stau la dispozitie. Ei te pot pune in contact si cu o echipa de mecanici pentru un montaj profesionist. Piese bune ai gasit, de mecanici ai facut rost, hai, planifica urmatoarea activitate pe care o ai de facut cu buldoexcavatorul! Ai unda verde!

Biela buldoexcavator JCB 214E - impiedica uzura arborelui cotit!

Biela face parte din mecanismul motor si are rolul de a prelua forta de apasare a pistonului pe care o transmite arborelui cotit. Daca exploatarea utilajului se face corespunzator, toate piesele mecanismului motor nu necesita intretinere, reparatie sau inlocuire. Biela se poate defecta (deforma) doar in anumite situatii speciale. Daca utilajul este vechi si are multe ore de functionare, in 90% din cazuri aceste piese sunt ovalizate. Biela trebuie sa aiba rezistenta mecanica ridicata si masa redusa, deoarece este supusa fortelor de inertie.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Biela pentru buldoexcavator JCB 214E beneficiaza de o garantie valabila 6 luni, de la data cumpararii. Te rugam sa pastrezi toate documentele care insotesc piesa!

Comanda acum biela buldoexcavator JCB 214E si vei beneficia de ea in cel mai scurt timp, avand si siguranta ca o vei primi in stare perfecta, deoarece poti deschide coletul inainte de a plati rambursul curierului. Daca preferi, poti ridica piesa comandata si de la sediul firmei.

Doresti asistenta tehnica la montarea bielei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori de pe intreg cuprinsul tarii, care pot monta piesa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Ii poti solicita si pentru reparatii complexe sau doar revizii periodice. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau pentru o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura