Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Claas 6000103545

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas 6000103545
Out Of stock
Descriere
Rulmentul este o piesa indispensabila echipamentului tau. Toate sunt la urma urmei, de ce sa te mintim! Un rulment butuc Claas 6000103545 aduce cu el sanatatea grupului reductor. Nu poti sa-l treci cu vederea, asta mai face si zgomot cand se enerveaza, parca de-al naibii sa-ti atraga atentia. Bine face ca tipa, asa il poti schimba din vreme. Carraro il produce in uzinele sale si merita atentia ta pentru ca este o piesa remarcabila, foarte rezistenta si corect executata!

Suntem increzatori in piesele pe care le propunem pentru ca un singur lucru ne mana atunci cand o facem: sa fii multumit! Cand piesele sunt originale, au certificat de garantie si recomandarea specialistilor, ai siguranta! Ai incredere ca nu vei face doua drumuri la service! Poti face doar unul la noi sau, si mai bine, venim noi la tine cu un service mobil. Daca ai stii cate servicii super-tari avem? Suna serviciul gratuit de consultanta tehnica si afla!

Rulment butuc Claas 6000103545 - adevaratul succes se obtine cu piese originale!

Un rulment este format dintr-un set de bile de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal si este situat in interiorul butucului rotii, acesta din urma legand roata de restul utilajului. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garantia in ceea ce priveste acest rulment butuc Claas 6000103545 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Acest rulment butuc Claas 6000103545 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura