Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Claas Nectis 267-217

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Nectis 267-217
Out Of stock
Descriere
Vesti bune pentru tine! Acest rulment butuc tractor Claas Nectis 267-217 este in stoc si se vrea comandat. Serios, e disperat sa plece catre tine si daca ar avea si coada, sigur ar da din ea! El are grija ca grupul reductor sa functioneze corect si asigura un transfer optim al greutatii catre rotile tractorului. De asemenea, asigura o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii. Cum piesa este foarte eficienta si rezistenta, fiind o piesa originala Carraro, merita achizitionata chiar acum!

Piesa se monteaza pe puntea din fata a tractorului. Nu stim cat de mult te pricepi la piese de schimb, iar asta te poate pune in dificultate cand alegi componente pentru echipamentul tau. Dar, iti oferim o solutie salvatoare. Am creat un serviciu gratuit de consultanta tehnica. Ne suni si iti explicam fiecare detaliu si condimentam cu toate sfaturile care sa readuca performanta utilajului tau. Mereu ai cele mai bune oferte, iar de data aceasta pretul este mai mult decat accesibil!

Rulment butuc tractor Claas Nectis 267-217 - se fabrica in atelierele Carraro!

Un rulment defect va scoate zgomote mari in timp ce conducem utilajul, mai ales in momentul accelerarii. Daca directia care este mai slaba ca de obicei si utilajul trage intr-o parte, poate fi semnul unul rulment uzat. Rotirea anvelopelor in mod regulat poate ajuta la prevenirea uzurii - dar daca observi ca ai o uzura extrem de neuniforma, iti recomandam sa verifici rulmentii rotilor. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele alaturate, asadar ai face bine sa ai mare grija si sa-i schimbi la timp!

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Acest rulment butuc pentru tractor Claas Nectis 267-217 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Acest rulment butuc tractor Claas Nectis 267-217 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura