Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru trencher Ditch Witch RT75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ditch Witch RT75
Out Of stock
Descriere
Rulment butuc trencher Ditch Witch RT75 - comanda-l acum direct din stocul nostru! Piesa este remarcabila si se bucura de o prelucrare excelenta. Carraro este producatorul acestui element care ajuta la functionarea perfecta a grupului reductor. Fiind o piesa de incredere, facuta la standarde inalte de calitate, ea va fi foarte rezistenta si va reusi sa transfere greutatea in mod optim catre rotile echipamentului. Va asigura si frictiunea redusa in timpul deplasarii. Asta va creste randamentul utilajului!

Pretul propus spre achizitie este foarte bun, incredibil chiar, nu uita ca vorbim de o piesa originala, fara cusur. Asta inseamna ca odata ce vei monta rulmentul butuc pe puntea din fata, simti ca poti sa-i ceri echipamentului tau orice! Va fi in stare sa tina piept solicitarilor zilnice si nu te vei confrunta prea curand cu alte probleme in acest sector. Ia legatura cu asistentii nostri daca mai ai intrebari. Pentru ca echipa noastra este formata din specialisti, ne va fi foarte usor sa te ajutam, atat in identificarea problemei tehnice, cat si in solutionarea ei.

Rulment butuc trencher Ditch Witch RT75 - o piesa originala magnifica!

Rolul rulmentului este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Practic, aceasta piesa permite invartirea rotii pe fata sau pe spate cu viteze mari, fara a realiza o frecare intensa la imbinarea dintre aceasta si axul utilajului. Directia imprecisa a utilajului poate fi un semn. Atunci cand utilajul nu merge in directia dorita, ar trebui sa iti pui semne de intrebare. Daca apare o uzura accentuata doar pe unul sau pe doua pneuri, dar directia functioneaza, atunci problema este pusa pe seama rulmentilor.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Acest rulment butuc pentru trencher Ditch Witch RT75 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Rulment butuc trencher Ditch Witch RT75Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment butuc trencher Ditch Witch RT75 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura