Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Genie 07.0711.0135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Genie 07.0711.0135
Out Of stock
Descriere
Ce-ai facut cu banii? Iar i-ai aruncat pe fereastra? Nu se face asa! Nu cumperi piese care nu prezinta incredere pentru ca ajungi sa cumperi aiurea in tramvai ca in final sa te tina putin si sa ajungi sa cheltuiesti si mai mult. Pretul este un miraj pe care se bazeaza vanzatorul de la colt de strada. Ai nevoie de un rulment butuc Genie 07.0711.0135 original! Da, platesti, dar o singura data si te tine, frate, mult! Piesa propusa de noi este fabricata de uzinele Carraro si este extrem de rezistenta !

Cere oferta si afla ca pretul este accesibil! Componenta asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii! Stai sa vezi ce fain va fi sa manevrezi utilajul de acum inainte. O placere va fi sa vezi ca ai luat piesa care rezista bine in timp si creste randamentul utilajului tau! Iti putem oferi si o echipa de mecanici care sa faca un montaj reusit, ne poti contacta oricand pentru detalii. Informatiile necesare le vei obtine accesand serviciul gratuit de consultanta!

Rulment butuc Genie 07.0711.0135 - nu amana achizitionarea lui!

Rulmentii rotilor sunt esentiali pentru ca rotile sa functioneze impreuna - in special, pentru ca butucul, anvelopa si ansamblurile sa functioneze corespunzator. Rulmentii radiali cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare, iar in momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Acest rulment butuc Genie 07.0711.0135 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Acest rulment butuc Genie 07.0711.0135 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura