Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior Terex 07.0711.0021

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Out Of stock
Descriere
Cat de important este ca antreprenorul sa fie curajos? Daca esti de parere ca afacerea ta poate mai mult, atunci fii antreprenor intelept si declanseaza actiunile necesare atingerii succesului. Indrazneste sa iei deciziile care sa te duca spre urmatorul nivel al performantei. Indrazneste sa alegi aceasta bucsa pivot inferior Terex 07.0711.0021 - nu doar ca te va uimi prin calitatile ei, dar va si determina buna functionare a utilajului tau. Ce iti poti dori mai mult?! Sa ai curajul de a merge pe un drum propriu!

E simplu sa alegi ce vrei, sa faci ce vrei si cum vrei in lumea libertatii, in lumea in care nu trebuie sa iti justifici deciziile. Dar noi te intrebam: de ce faci ceea ce faci?! De ce continui sa mergi pe acelasi drum cand vezi ca nu te duce nicaieri? E timpul sa iei o decizie pentru tine. E vremea sa iti spui ca meriti mai mult. Si nu doar sa iti spui, ci sa si demonstrezi asta. Utilajele ocupa un loc important in agricultura si in constructii. Tu esti tot cu sarma in buzunar, pregatit pentru interventie? Au apus aceste vremuri. Fii in ton cu prezentul. Prezentul iti ofera tot ce ai nevoie. Calitatea are un pret rezonabil. Nu ai de ce sa o ocolesti. Alege chiar acum aceasta componenta originala Carraro si incepe sa mergi pe un nou drum! Drumul spre mai bine!

Bucsa pivot inferior Terex 07.0711.0021 - aici calitatea primeaza!

O astfel de bucsa are rol de element de uzura. Piesa preia sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta, asigurand mobilitatea necesara miscarii fuzetei. E piesa ce suporta greutatile pentru a proteja locasul din trompa puntii!

Hai sa ne cunoastem!

Suntem prietenosi si tare ne mai plac intrebarile. Asa ca daca ai si tu intrebari, contacteaza-ne! Nu asteptam sa ne intrebi despre cum va fi vremea, doar daca asta are legatura cu piesele de schimb. Caci e mereu vremea pieselor de schimb de top. Avem un serviciu gratuit de consultanta! Foloseste-l!

O astfel de bucsa pivot inferior Terex 07.0711.0021 e o componenta impecabila, fara cusur. Asta spune si certificatul de garantie, valabil 6 luni, alaturi de care va ajunge la tine.

Aceasta bucsa pivot inferior Terex 07.0711.0021 e atat de prietenoasa, altruista si lucreaza cu atata ardoare incat intelegem de ce ai vrea sa o ai cat mai repede. Tocmai de aceea o livram prin curierul ala cel mai rapid. Nu uita ca ne poti contacta oricand vrei sa afli ceva legat de piesele de schimb pentru utilajele tale.

Cand vine vorba de montaj nu e vreme de atipeala. E vreme de ochi larg deschisi si decizii ferme. Nu lasa montajul pe mana primei persoane care iti iese in cale. Apeleaza doar la serviciile profesionistilor!

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura