Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru punte fata tractor Case C70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case C70
Out Of stock
Descriere
Lipsa unei bucse capabile sa-si faca treaba corect va duce la distrugerea altor componente! Componentele din jur te vor costa mult mai mult decat o bucsa! Specialistii recomanda bucsa pivot inferior tractor Case C70 pentru ca este un produs original Carraro! Fabricantul a folosit un material eficient. Astfel, piesa va fi capabila sa suporte greutatea dintre punte si fuzeta, dar va lasa mobilitatea necesara miscarii fuzetei. Ai nevoie de un produs executat la standarde inalte si acesta este perfect, plus ca are si un pret foarte bun!

Pentru a-ti mentine tractorul ca nou, este important sa ai grija de el si sa efectuezi verificari periodice. Piesele care necesita inlocuire trebuie schimbate cat mai repede. In cazul de fata, bucsa uzata trebuie sa dispara cat mai repede si in locul ei sa vina una noua si rezistenta. Daca o vei gresa corect, prelungesti semnificativ durata ei de utilizare. Contacteaza-ne si primesti detalii suplimentare! Inclusiv, iti vom prezenta serviciile noastre speciale de mentenanta!

Bucsa pivot inferior tractor Case C70 - mereu apreciata de clienti!

Atunci cand bucsele sunt uzate, acest lucru va conduce la defectarea rapida a altor componente, ceea ce poate provoca daune importante utilajului, iar atunci cand ele sunt grav afectate, putem chiar sa pierdem controlul acestuia. Avand in vedere ca bucsele sunt realizate din componente flexibile, este absolut normal ca ele sa fie componente consumabile si sa necesite inlocuire periodica. De obicei, uzarea bucselor vine ca urmare a unui grad de compresie prelungit sau a deteriorarii compusilor care isi pierd proprietatile fizico-chimice.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil bucsa pivot inferior pentru punte fata tractor Case C70 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o bucsa pivot inferior pentru punte fata tractor Case C70 importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura