Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru punte fata tractor Case CX60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CX60
Out Of stock
Descriere
Bucsa pivot inferior tractor Case CX60 - reper al renumitilor tehnicieni de la Carraro! Piesa originala este executata impecabil dintr-un material rezistent. Daca piesa va fi corect gresata, va proteja locasul din trompa puntii pentru o perioada mai lunga de timp. Iar greutatea dintre punte si fuzeta o va sustine cu mai mult spor. Nu te ingrijora in privinta pretului, este foarte mic! Te bucuri de o piesa originala care te va costa putin si o vei primi intr-un timp record! 24 de ore dureaza transportul ei indiferent de zona din tara!

Pentru realizarea unei imbunatatiri a performantelor de fiabilitate ale tractorului, este necesar sa existe o implicare activa din partea ta! Este de preferat sa tii cont de aspectele legate de uzura anumitor piese. Nu astepti in speranta ca lucrurile vor merge bine. Nu ai sa vezi asa ceva. Va fi din rau in mai rau! Va fi din cheltuiala mare in alta si mai mare! Vino la noi in cazul in care ai nevoie de piese de schimb de calitate! Aici, nici serviciile de top nu te ocolesc! Incearca-le!

Bucsa pivot inferior tractor Case CX60 - rezistenta sporita in timp!

Bucsele sunt niste componente de suspensie de mici dimensiuni si au un rol esential in procesul de reducere a frecarii dintre piesele metalice ale utilajului si amortizarea vibratiilor in timpul condusului pentru ca acestea sa nu afecteze alte componente ale echipamentului. Trebuie sa intelegi ca bucsele sunt foarte importante atunci cand vine vorba de integritatea functionala a unui utilaj si de siguranta operatorului.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii loveste neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Livram oriunde in tara, iar bucsa pivot inferior tractor Case CX60 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o bucsa pivot inferior pentru punte fata tractor Case CX60 importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura