Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru punte fata tractor Case 2150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 2150
Out Of stock
Descriere
Bucsa pivot inferior tractor Case 2150 are nevoie de un utilaj pe care sa fie montata! Acela este chiar tractorasul tau drag! E cazul sa-l ajuti cu o piesa originala Carraro ca sa ruleze si el in sfarsit lin. Poate nu stiai, dar o bucsa care nu este schimbata la timp, nu va proteja eficient locasul din trompa puntii. Motiv pentru care, stricaciunile vor aparea rand pe rand si vor costa muuult! Schimba componenta la timp si atunci previi cheltuieli mai mari. Greseaz-o corect si te va tine vreme indelungata! Pretul este foarte accesibil!

Ingrijirea si intretinerea echipamentelor agricole este extrem de importanta! Echipamentele pentru agricultura sunt predispuse la defectiuni din cauza naturii aspre a lucrarile la care sunt folosite. Posesorii lor trebuie sa acorde atentie fiecarei componente daca isi doresc rezultate satisfacatoare. Noi le suntem alaturi furnizandu-le piese de schimb de calitate si servicii de mentenanta personalizate. Pentru detalii si informatii utile, suntem mereu la dispozitia clientilor nostri prin serviciul gratuit de consultanta tehnica!

Bucsa pivot inferior tractor Case 2150 - e momentul sa ceri oferta!

Merita sa montam bucse noi la observarea primelor semne de uzura ale acestora, deoarece inlocuirea elementelor sistemului de transmisie se poate adeveri a fi un lucru foarte costisitor. Verifica integritatea bucselor de fiecare data cand faci inspectia tehnica a utilajului. Daca una din bucse este in conditie proasta, atunci o va afecta si pe cealalta destul de repede. In cazul asta, se recomanda sa le inlocuiesti pe amandoua.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Bucsa pivot inferior tractor Case 2150 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o bucsa pivot inferior pentru punte fata tractor Case 2150 de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura