Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru punte fata tractor Case 2140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 2140
Out Of stock
Descriere
Cu ce-ai putea sa inlocuiesti o bucsa uzata? Ghici ciuperca ce-i! Cu o bucsa noua, bineinteles! Dar care? Cea din oferta noastra merita toata atentia ta! Bucsa pivot inferior tractor Case 2140 ar trebui sa fie musai montata pe utilajul tau! Produsul este original, fabricat de Carraro si respecta toate standardele de calitate! Tractorul tau va functiona impecabil cand ea isi va indeplini rolul. Va proteja locasul din trompa puntii si va prelua din sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta. E momentul sa ne ceri oferta! Pret perfect!

Nu pretul neaparat mic este cel care dicteaza decizia de achizitie a pieselor de schimb, ci nevoia de siguranta si randament ce trebuie garantata pentru cat mai mult timp. In cazul in care ai fost atent la zgomotele si la manifestarile utilajului tau, dar nu poti determina cu exactitate ce anume trebuie schimbat, consulta-te cu un specialist! Echipa noastra te poate ajuta in toate aspectele ce tin de intretinerea echipamentului tau! Intra in contact cu unul dintre asistentii nostri si vei face o treaba buna!

Bucsa pivot inferior tractor Case 2140 - isi face treaba cu eficienta!

Aparitia unor zgomote ciudate in viraje este un semn ca starea bucselor este deteriorata si necesita inlocuire. Uzura apare in timp, mai repede sau mai tarziu, in functie de starea carosabilului si gradul de solicitare al echipamentului. De asemenea, uzura accentuata apare atunci cand fortati utilajul la viraje. Elementele externe influenteaza si ele starea bucselor, cum ar fi nisipul abraziv, mizeria, apa si sarea, toate acestea reducand durata de viata a acestora.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre bucsa pivot inferior tractor Case 2140 pe care o doresti!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau! Bucsa pivot inferior pentru punte fata tractor Case 2140 trebuie montata corect!

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura