Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior punte fata buldoexcavator Case 580SLE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SLE
Out Of stock
Descriere
Bucsa pivot inferior Case 580SLE este o componenta originala Carraro! O minunatie care te va salva de cheltuieli uluitoare! Stii ca ea, asa simplista cum pare, are un rol fantastic? Protejeaza eficient locasul din trompa puntii. Tot ea preia din greutatea dintre punte si fuzeta. Cu alte cuvinte, ai nevoie de o piesa rezistenta! Tocmai de aceea, iti recomandam acest produs executat dintr-un material de calitate. In conditii de gresare corecta, va rezista ani de zile. Comand-o acum pentru ca are un pret atragator!

Oferta de beneficii pe care compania noastra o ofera clientilor este una diversa! Pornim de la miile de piese de schimb de calitate superioara si ajungem rapid la servicii diverse ce pot fi personalizate in functie de nevoi. Serviciul de consultanta tehnica este gratuit si reprezinta modul nostru de a-ti oferi sprijin cand toate parca iti merg aiurea. Nu lasam niciun client sa plece nemultumit! Si inca nu ai facut cunostinta cu serviciul de mentenanta, este fantastic! Scapi de toate problemele tehnice care iti dadeau fiori pe sira spinarii!

Bucsa pivot inferior Case 580SLE - recomandata de expertii nostri!

Bucsele sunt niste componente de suspensie de mici dimensiuni si au un rol esential in procesul de reducere a frecarii dintre piesele metalice ale utilajului si amortizarea vibratiilor in timpul condusului pentru ca acestea sa nu afecteze alte componente ale echipamentului. Trebuie sa intelegi ca bucsele sunt foarte importante atunci cand vine vorba de integritatea functionala a unui utilaj si de siguranta operatorului.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Bucsa pivot inferior Case 580SLE va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna bucsa pivot inferior pentru punte fata buldoexcavator Case 580SLE daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura