Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior Bobcat 6962352

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6962352
Out Of stock
Descriere
Iti prezentam bucsa pivot inferior Bobcat 6962352 din oferta noastra! Acest element este esential si protejeaza locasul din trompa puntii. Daca nu vei schimba la timp bucsa uzata, aceasta va afecta rand pe rand diverse componente ale sistemului de transmisie. Lucru pe care nu ti-l doresti, pentru ca te va costa mult mai mult decat o bucsa. Plasand comanda acum, vei intra in posesia acestui articol in aproximativ 24 de ore! Te asiguram ca acest produs a fost realizat dintr-un material rezistent care sa impiedice uzura prematura.

Inspectiile regulate ale echipamentelor pot evidentia inconsecvente si probleme care ar putea sa nu fie observate in utilizarea de zi cu zi. Te sfatuim sa fii atent la toate semnalele pe care utilajul ti le da! Cand ai nevoie de piese de schimb de calitate, aici este locul in care vei gasi absolut tot ce ai nevoie! Consultantii nostri te vor ajuta sa gasesti componenta necesara in functie de modelul utilajului pe care il detii! Nu uita ca avem un serviciu gratuit de consultanta mereu pus la dispozitia clientilor.

Bucsa pivot inferior Bobcat 6962352 - te protejeaza de marile cheltuieli!

La fel ca si in cazul oricaror alte componente ale utilajului, in momentul in care bucsele se uzeaza sau sunt defecte, acestea vor transmite semnale. Daca le identificam in timp util, vom putea inlocui bucsele inainte ca acestea sa produca defectiuni. Avand in vedere ca unul dintre rolurile bucselor este de a reduce vibratiile si frecarea dintre piesele metalice, atunci cand acestea sunt defecte, ele vor produce un sunet evident.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Spune-ne unde vrei sa ajunga bucsa pivot inferior Bobcat 6962352 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa o ridici.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura