Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini 8830

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini 8830
Out Of stock
Descriere
Cum pastrezi utilajele in perfecta stare de functionare? Le dai piese de schimb bune si consumabile de calitate! Iar reparatiile le faci la timp! Pompa de alimentare tractor Landini 8830 te va ajuta sa eficientizezi sistemul de alimentare cu combustibil. Acum e momentul, pentru ca ai prins si o oferta buna. Pompa de motorina are un pret special, include chiar si garnitura de etansare dintre corpul pompei si blocul motor. Este o piesa creata in Uniunea Europeana si respecta toate caracteristicile tehnice ale originalului.

Este foarte eficienta si va revolutiona modul de functionare al utilajului tau. Pompa mecanica este actionata de axul cu came. O alegere inspirata ar fi si comandarea unui filtru de motorina. Prelungeste viata componentei si asigura retinerea impuritatilor din combustibil. Ca sa iei decizii linistit si sigur ca se potrivesc toate cu utilajul pe care il ai, apeleaza la serviciul gratuit de consultanta tehnic. Te ajutam sa ai un tractor performant!

Pompa de alimentare tractor Landini 8830 - varianta alternativa de calitate!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Pompa de alimentare pentru tractor Landini 8830 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 12 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de alimentare tractor Landini 8830 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa o ridici.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ??.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura