Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Blizzard 65

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Blizzard 65
Out Of stock
Descriere
Cum sa-ti continui drumul si activitatea cu o pompa de combustibil avariata? Nu te deplasezi? pai nu existi! Tractorul nu inseamna mare lucru daca doar sta pe loc! Pompa de alimentare Landini Blizzard 65 schimba datele problemei! Iti transforma tractorul intr-un utilaj performant datorita calitatilor tehnice pe care le detine! Este foarte buna pentru ca are in componenta materiale de calitate care ofera rezistenta lunga in timp. Pompa de motorina este una mecanica, axul cu came este cel care o actioneaza.

In pretul avantajos vei avea si o garnitura care sa definitiveze reparatia, este cea care etanseaza corpul pompei de blocul motor. Adio stres daca mai faci un singur lucru! Comanda de la noi si un filtru de motorina pe care sa-l inlocuiesti odata cu pompa. Poti cere o oferta consultantilor nostri si poti sta de vorba cu ei pentru a primi mai multe sfaturi despre intretinerea tractorului tau. Nu te ingrijora ca va trebui sa platesti in plus! Noi oferim clientilor nostri consultanta gratuita!

Pompa de alimentare Landini Blizzard 65 - nu provoaca dezechilibru in buget!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantia in ceea ce priveste pompa de alimentare pentru tractor Landini Blizzard 65 se acorda pentru o perioada de 12 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Pompa de alimentare Landini Blizzard 65 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ??.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura