Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Cingolati C7830

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Cingolati C7830
Out Of stock
Descriere
Vino la ACN ca sa te bucuri de avantaje extraordinare! Pompa de alimentare Landini Cingolati C7830 este in stoc, am adus-o din atelierele europene de mecanica si o tinem cu mandrie pe raftul depozitului nostru. Iti spunem pe scurt ca este o pompa mecanica, actionata de axul cu came. Alcatuita din materiale de calitate superioara si realizata cu respectarea standardelor in vigoare, nu va da gres. Va fi o inlocuire perfecta a pompei uzate, cu atat mai mult cu cat are aceleasi calitati tehnice ca ale modelului original.

Este compatibila cu tractorul tau si il va ajuta sa fie din nou in forma maxima. Cere chiar acum o oferta si studiaz-o atent. Vei observa ca in pret este inclusa si o garnitura. Ea ajuta la etansarea corpului pompei de blocul motor. Iti putem expedia piesa mai devreme decat ai crede. In doar o zi lucratoare ajunge la tine gata de a fi montata pe utilaj. Te rugam sa accesezi consultanta tehnica gratuita daca ai nedumeriri cu privire la oferta, piese, utilaj sau alte servicii pe care le detinem.

Pompa de alimentare Landini Cingolati C7830 - i-ar prinde bine un montaj profi!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Cingolati C7830 are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livram oriunde in tara, iar pompa de alimentare Landini Cingolati C7830 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ??.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura