Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini 6830

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini 6830
Out Of stock
Descriere
Pe utilajul tau pe unde il poarta visele? Ca fara pompa de combustibil, doar in vis te mai poti misca! Pompa de alimentare tractor Landini 6830 te trezeste la realitate si te trimite urgent la munca. Nu ai spor sa tragi de timp pentru ca e pusa pe fapte mari, iar motorul porneste la cheie! Asa e cu piesele care sunt realizate la standarde ridicate. Sunt pornite sa-si etaleze calitatile tehnice si sa-ti arate cat de bine le sade montate pe utilajul tau. Asa este si in cazul pompei noastre mecanice, actionate de axul cu came.

O poti comanda cu toata increderea ca nu-ti va goli portofelul. Ea face parte dintr-o oferta foarte buna ca pret, ai inclusa si garnitura de etansare dintre corpul pompei si blocul motor. Ca sa iesi si mai bine si sa ai randament si mai mare pe termen lung, comanda un filtru de motorina din ofertele noastre. Le poti cere consultantilor nostri ajutorul si iti garantam ca pleci de la noi cu o achizitie numai buna si potrivita tractorului tau. La ACN Piese Utilaje iti oferim asistenta tehnica gratuita!

Pompa de alimentare tractor Landini 6830 - transforma-ti utilajul in cel mai tare zmeu!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi? Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj? Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Pompa de alimentare pentru tractor Landini 6830 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Pompa de alimentare tractor Landini 6830 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura