Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Trekker CF70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Trekker CF70
Out Of stock
Descriere
La noi ai piese de schimb care-ti fac experienta de lucru mai buna! Aceasta pompa de alimentare Landini Trekker CF70 cu siguranta creste performanta tractorului si il face sa devina o bijuterie pe patru roti. Oricum e el simpatic cand sta pe loc, daramite cand il vezi la treaba agitat si plin de verva cu un flux de combustibil bine calculat! Asta face pompa aceasta pentru el, il invie! Este o productie europeana de exceptie care poate tine loc originalului fara probleme. Si mai mult de atat, fiind eficienta si avand materiale de calitate superioara in componenta, va rezista foarte mult in timp.

Pompa este mecanica. Axul cu came este cel care o actioneaza. Si la etansarea pompei de blocul motor vei avea nevoie de o garnitura, dar nicio grija! Garnitura de etansare iti este livrata gratuit impreuna cu pompa! Ce mai vrei, e chiar o afacere pe cinste! Plaseaza rapid comanda si va deveni a ta in aproximativ 24 de ore. Informatiile si sfaturile legate de piese si utilajele pe care le detii le primesti gratuit accesand consultanta tehnica gratuita!

Pompa de alimentare Landini Trekker CF70 - combustibil ii mai trebuie acum!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Trekker CF70 are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de alimentare Landini Trekker CF70 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ??.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura