Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini 7830

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini 7830
Out Of stock
Descriere
Nu rata sansa! Cauta piesa de care ai nevoie in catalogul nostru virtual! Doar catalogul e virtual, pisele-s reale si tare bune! Pompa de alimentare tractor Landini 7830 este una dintre ele si merita sa o ai in vizor! Este realizata in Uniunea Europeana si face ce nu fac 10 de teapa ei! Serios! E cu adevarat eficienta si da totul, si camasa de pe ea si-ar da-o, dar numai ca nu are una! Ma rog, se ridica la inaltimea asteptarilor, iar pretul atat de atragator te ademeneste sa-i dai tarcoale. Pana la urma nu asta ne dorim toti, sa gasim piese de schimb de calitate la preturi rezonabile?

Adaugam si garnitura care face etansarea dintre corpul pompei si blocul motor. O vei gasi langa pompa comandata. Vezi ca daca plasezi comanda acum, ar fi bine maine sa fii la locatia pe care ne-o dai, piesa nu face mai mult de 24 de ore pana la destinatie. Si repejor cu organizarea montajului. Desi, poate preferi sa vina mecanicii nostri la tine si sa rezolve toata problema. Vin cu tot ce le trebuie si tu nu trebuie sa faci un pas. Ia in calcul si varianta asta, e posibil sa te avantajeze!

Pompa de alimentare tractor Landini 7830 - permite o inlocuire de lunga durata!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantia in ceea ce priveste pompa de alimentare pentru tractor Landini 7830 se acorda pentru o perioada de 12 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Pompa de alimentare tractor Landini 7830 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ??.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura