Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Trekker CF65

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Trekker CF65
Out Of stock
Descriere
Stai atent si prinde ofertele noastre din zbor! Pompa de alimentare Landini Trekker CF65 este una dintre ele! Trebuie sa o ai si tu pentru ca doar asa vei imbunatati functionarea sistemului de alimentare cu combustibil al tractorului. Piesa se produce in Uniunea Europeana si o importam pentru ca specialistii o considera perfecta pentru a inlocui piesa originala. Pompa este mecanica si axul cu came este cel care o actioneaza. Plasand comanda acum, noi practic o si expediem pentru ca o avem deja in stoc.

In pachetul cu pompa comandata vei avea placerea sa faci cunostinta si cu garnitura care face etansarea dintre corpul pompei si blocul motor. Te sfatuim cu tot dragul si mereu ne gandim ca un client multumit este cel care se bucura de performanta piesei vreme indelungata. Pentru a avea aceasta satisfactie, este indicat sa schimbi si filtrul de combustibil tot acum, odata cu pompa. Ne poti cere o oferta si pentru el. Unul dintre consultantii nostri tehnici iti sta alaturi cu toate informatiile. Noi avem acest serviciu gratuit!

Pompa de alimentare Landini Trekker CF65 - las-o sa pompeze linistita!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe ?rosu?! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Trekker CF65 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 12 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livram oriunde in tara, iar pompa de alimentare Landini Trekker CF65 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ??.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura