Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Blizzard 75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Blizzard 75
Out Of stock
Descriere
Ca sa te asiguri ca vei beneficia de cele mai bune piese de schimb, trebuie sa apelezi la furnizori seriosi! ACN Piese Utilaje este o companie preocupata sa le aduca mai aproape clientilor sai cele mai bune componente de schimb de pe piata actuala. Pompa de alimentare Landini Blizzard 75 din oferta noastra merita atentia tuturor celor care isi doresc o piesa foarte eficienta, dar care sa nu le provoace un dezechilibru in buget. De aceea o recomandam cu drag tuturor si stim ca nu vor face un compromis alegand-o.

Pompa mecanica, actionata de axul cu came, este produsa in Uniunea Europeana si fabricantul o insoteste de certificat de garantie si de o garnitura ce etanseaza corpul pompei de blocul motor. Piesa inlocuieste originalul fara probleme, fiind perfect compatibila cu acest model de tractor. Va fi o inlocuire de durata! Pompa de combustibil va creste performanta tractorului vizibil. Cu un filtru nou, mai mult ca sigur ca va functiona o perioada si mai lunga.

Pompa de alimentare Landini Blizzard 75 - ofera rezistenta maxima in timp!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Blizzard 75 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Pompa de alimentare Landini Blizzard 75 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ??.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura