Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru vindrover Case 8830

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 8830
Out Of stock
Descriere
Alegi o asemenea pompa alimentare vindrover Case 8830 si simti ca ai tras lozul castigator! De ce? Intrucat a fost fabricata in cele mai bune conditii, intr-un cadru modern, ce respecta noile standarde. Motiv pentru care, calitatea sa superioara nu poate fi contestata! Aceasta pompa de alimentare promite sa vina in ajutorul utilajului tau cat mai repede cu putinta. Intrucat stim cat de important este timpul, noi ne asiguram constant ca stocurile sunt reinnoite. Pe site-ul nostru, vei descoperi o gama diversificata de piese de schimb puternice, performante si curajoase. Echipeaza-ti corespunzator utilajul, iar acesta te va face mandru cu fiecare ocazie. Calitatea face diferenta intotdeauna!

Si piesele de schimb au nevoie de o ingrijire corespunzatoare! Acelasi lucru il sugereaza si producatorul acestora. Programeaza revizii periodice pentru utilajul tau si verifica, cu atentie, piesele inainte de inceperea programului de lucru. Astfel, vei avea siguranta ca totul functioneaza asa cum ar trebui. Daca ai intrebari sau nelamuriri in legatura cu o anumita situatie, nu ezita sa ne contactezi. Apeleaza-ne telefonic sau scrie-ne, iar noi iti vom intinde o mana de ajutor. Succesul tau este si succesul nostru!

Pompa alimentare vindrover Case 8830 - abia asteapta sa faca cunostinta cu utiloajul pe care il detii! Cere acum o oferta!

O scurta caracterizare a pieselor de schimb? Ajutoare de nadejde de dimensiuni diferite, cu responsabilitati unice, ce se asigura ca utilajul munceste la adevarata sa valoare. Intrucat sunt complementare, acestea se sustin reciproc pe tot parcursul activitatilor. Cat despre aceasta pompa alimentare vindrover Case 8830 din imagini, ea face parte din categoria pieselor de schimb pentru motor. Aceasta a fost fabricata in Europa, fiind o productie alternativa de succes, de o calitate excelenta. Mai mult, vine la pachet alaturi de garnitura de la prinderea de blocul motor.

Pasiune, ambitie si consultanta tehnica gratuita!

Oferim mai mult decat piese de schimb! Inca de la inceput, am ales sa infiintam serviciul de consultanta tehnica gratuita. Astfel, vom comunica mult mai usor, fiindu-ti alaturi oricand si oriunde. Acesta vine la pachet cu o serie de beneficii, si anume:

Identificari rapide si sigure
Solutii personalizate in functie de masinaria pe care o detii
Recomandari si sfaturi cu privire la montaj, la ingrijirea corespunzatoare a pieselor
Interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli

Nici nu trebuie sa te gandesti de doua ori inainte sa achizitionezi aceasta piesa de schimb! O astfel de pompa de alimentare pentru vindrover Case 8830 dispune de un certificat de garantie, valabil 12 luni. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Pasii pentru a comanda una sau mai multe piese de schimb sunt simpli! Fie ne apelezi telefonic, fie completezi cererea de pe site-ul nostru, iar comanda iti va fi livrata in aproximativ 24 de ore. Lucram cu cei mai buni curieri! De asemenea, te asteptam si la sediul nostru, din apropiere de Bucuresti. Iti ridici personal piesa de schimb, facem cunostinta si iti prezentam mult iubitul nostru depozit.

Un montaj desavarsit din orice punct de vedere iti ofera mult asteptata garantie ca totul va functiona asa cum trebuie. Colaboreaza exclusiv cu profesionistii din domeniu! Daca ai nevoie de o recomandare, apeleaza-ne fara doar si poate!

Specificatii tehnice

Pompa este actionata mecanic (cu membrana), are prinderea in 2 suruburi si dimensiunile ei sunt:

44 mm distanta dintre gauri
55mm lungimea levierului
Trimite mesaj
Din Gura in Gura