Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru macara mobila Jones Cranes

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Jones Cranes
Out Of stock
Descriere
Piese de schimb de exceptie care-ti fac ziua buna! Doar la ACN trece un necaz asa usor! Pompa de alimentare Jones Cranes va aduce iar echilibrul sistemului de alimentare cu combustibil al macaralei mobile. Cu asa o piesa buna de origine europeana, trec toate necazurile, ti-am zis! Comanda cu incredere o pompa mecanica, actionata de axul cu came. Produsa din cele mai bune materiale, vei obtine randament cu echipamentul tau. Nimic nu iti va mai sta in cale pentru ca este foarte rezistenta.

Cere o oferta si studiaz-o cu atentie, vei vedea ca, pe langa faptul ca este foarte avantajoasa la pret, primesti si ceva bonus. Este vorba de garnitura de etansare dintre corpul pompei si blocul motor. Iti recomandam sa comanzi si filtru de motorina pe care sa-l inlocuiesti tot acum. Te asteptam cu mai multe idei si solutii de mentenanta a utilajului daca accesezi serviciul gratuit de consultanta! Ce bine cand totul se termina cu bine, nu-i asa? Poate doresti si montajul executat profesionist? Poti sa-l soliciti!

Pompa de alimentare Jones Cranes - macaraua rade-n soare, ba chiar si-n ploaie!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe ?rosu?! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Pompa de alimentare pentru macara mobila Jones Cranes este prevazuta cu o garantie de 12 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Pompa de alimentare Jones Cranes se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.

Admisia si iesirea de ??.

Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura