Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniincarcator Case 1840

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 1840
Out Of stock
Descriere
Esti in cautarea unei pompe de alimentare puternica si performanta? Avem o veste buna pentru tine! O astfel de pompa alimentare miniincarcator Case 1840 este fabricata in Europa. Producatorul ei va propune un design nou, dar pompa poate fi folosita cu succes pentru inlocuirea piesei originale, pentru ca a avut grija si a mentinut calitatea si eficienta produsului. De asemenea, aceasta pompa de motorina este comercializata la un pret foarte bun.

Pompa alimentare miniincarcator Case 1840 - un pas catre performanta! Echipeaza-ti utilajul corespunzator!

Puteti sa plasati o comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau la consultantii nostri tehnici, telefonic. Asteptam sa ne contactati pentru a va oferi si alte detalii despre produs sau serviciile oferite de firma noastra. Apelati cu incredere si veti beneficia de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care va intereseaza din oferta noastra! Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale!

Producatorul ofera certificat de garantie valabil 12 luni de zile. O asemenea pompa de alimentare pentru miniincarcator Case 1840 dispune de toate actele necesare!

Livram imediat aceasta pompa alimentare miniincarcator Case 1840 comandata, din stoc propriu. Dorim sa avem o colaborare placuta si de durata, de aceea va rugam sa deschideti coletul inainte de a plati rambursul. De asemenea, daca timpul nu iti permite, ne poti face o vizita la sediul nostru. Acesta se afla in apropiere de Bucuresti!

Daca aveti nevoie de ajutor la montare sau pentru situatiile in care utilajul dumneavoastra necesita interventia unor specialisti, puteti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa de alimentare este actionata mecanic cu membrana si are prinderea in 2 suruburi.
Dimensiunile sale sunt:

Distanta dintre gauri 44 mm
Lungimea levierului 55 mm
Admisia de ???
Iesirea de ???.

Puteti verifica daca se potriveste utilajului dumneavoastra cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura