Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Piston Caterpillar 9R-5387

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar
Out Of stock
Descriere
Fiecare dintre noi apartine unei bule, sau retele, sau portofoliu de cunostinte. Suntem legati prin fire nevazute si fiecare actiune a noastra determina o actiune a celorlalti. La fel se intampla si cu acest piston Caterpillar 9R-5387 este deja in stoc, iar raportul sau calitate-pret este excelent! Ai facut un pas important, cautand expertiza noastra. Iti oferim tot suportul si iti ghidam pasii catre reusita!

Iar cand pistonul se blocheaza, fara indoiala ca exista solutii. Unele mai proaste, altele mai bune. Trecem de cel proaste presupunand ca ai fost inspirat si le-ai evitat si ajungem la cele bune. Pe care le gasesti alaturi de noi. Colegii nostri consilieri tehnici sunt nerabdatori sa te ajute ca sa gasesti solutia potrivita pentru fiecare situatie tehnica prin care treci. Piesele de schimb din depozitul nostru au caracteristici cu care cu greu pot fi invinse in competitia de pe piata. Alegandu-le, activitatea ta se va desfasura timp indelungat si fara probleme.

Piston Caterpillar 9R-5387 spune stop defectiunilor!
Pistonul de blocare a sinelor este responsabil pentru actionarea mecanismului de inchidere a sinelor. Atunci cand pistonul este activat, acesta angreneaza sistemul de inchidere a sinelor si le blocheaza in pozitia corecta pentru a permite functionarea utilajelor pe senile. Cand pistonul este dezactivat, sistemul de inchidere a sinelor este deblocat, permitand echipamentului sa se deplaseze pe din nou.

Consultanta moarte n-are!
Daca nu esti foarte sigur de datele tehnice ale piesei de schimb sau daca este compatibila cu utilajului tau, nu te astepta sa-ti pice informatiile din cer. Asadar, fi serios si contacteaza echipa noastra de consultanti. Ei iti vor oferi toate informatiile si intr-un mod complet, pentru ca tu sa ai siguranta ca ai facut alegerea potrivita. Iar cand spunem ca ti le ofera, ei chiar asta fac, pentru ca pretul consultantei este zero! Iar timpul de asteptare este chiar mai putin de atat ?

Garantie
Acest piston Caterpillar 9R-5387 cumparat de la noi acopera toata gama ta de solicitari in ce priveste calitatea. Si, totusi, iti vom trimite impreuna cu piesa si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Conditiile de livrare sunt importante. De multe ori poate fi criteriul numarul unu dupa care iti faci alegerile. Iata de ce noi efectuam expeditiile prin cele mai bine servicii de curierat. Primesti pistonul in 24 de ore oriunde in Romania. Sau, desigur, il poti ridica de la noi din depozit. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Like a rolling stone!

Montaj
S-ar putea sa stii deja ca montajul este un moment important pentru ca utilajul tau sa isi recapete puterile. Un montaj executat corect permite o exploatare indelungata. Iar un montaj corect nu poate fi efectuat de oricine. Daca ai nevoie de un mecanic bun, de oriunde, atunci te invitam sa apelezi la specialistii nostri. Iti vor oferi contacte sigure.

Specificatii tehnice:
? Diametru - 63,3mm
? Inaltime - 75mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura