Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Piston sanie 6110790M91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Iti doresti ca utilajele tale sa fie perfect functionale mereu? Echipeaza-le cu piese de schimb de calitate superioara. Acest piston sanie 6110790M91 este una dintre ele. A fost fabricata din materii prime de inalta rezistenta, iar standardele de productie sunt de top. Se gaseste oricand in depozitul nostru iar eficienta este de top. Se ridica cu usurinta la standardele variantei originale, dar pretul este mult mai accesibil. Vezi? Win-win!

Convinge-te de compatibilitatea cu utilajul tau impreuna cu specialistii nostri! Intri in legatura cu ei printr-un simplu apel telefonic sau o vizita la sediul din Jilava. Le expui datele problemei, iar ei aduc rapid rezolvarile rapide si usoare. Nu dureaza mult pana cand utilajele tale se intorc la performantele de altadata. Consultanta tehnica este rapida, eficienta mereu din partea casei, iar tu ai numai de castigat!

Piston sanie 6110790M91 - profita de calitatea superioara!
Acest piston are ca rol fluidizarea miscarilor bratului din spate. Ajuta la un control precis al miscarilor si a fortei utilajelor. Alege unul de calitate superioara pentru utilaje versatile si performante, in siguranta!

Impreuna pe drumul ascendent!
Ne bucuram sa iti fim tovarasi de drum spre performantele maxime ale utilajelor! Apeleaza-ne si bucura-te de serviciile noastre conexe! Iti oferim consultanta tehnica gratuita la fiecare pas, dar si mentenanta mobila. Consultantii nostri sunt experti in a gasi mereu ce;e mai eficiente rezolvari.

Livrare
Colaboratorea noastra cu cele mai rapide servicii de curierat ne face sa iti putem livra produsele de pe o zi pe alta. Ai auzit bine! Comanda astazi un piston sanie 6110790M91 nou, maine va fi si ajuns!

Montaj
Nu te apuca singur de montaj! Nu ar fi pacat sa strici chiar de la inceput noua piesa de schimb? Cere ajutorul unui mecanic, asigura-te ca totul este facut ca la carte!

Specificatii tehnice
Diametru exterior: 105mm
Inaltime: 32mm
Masa: 0,3kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura