Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Piston sanie 6108845m91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Printre produsele depozitului nostru se remarca si acest piston sanie 6108845m91 la care ai ajuns. Este un produs de top, un model de calitate superioara, exemplul viu ca performantele maxime si achizitia componentelor premium nu trebuie sa implice sacrificii financiare. Asta pentru ca noi, echipa ACN Piese Utilaje, i-am oferit si un pret foarte bun.

Am invatat si noi cate ceva din anii care au trecut. Am explorat domeniul tehnic, l-am parcurs din lung, in lat, ne-am dezvoltat afacerea, serviciile, parteneriatele. Doua lucruri au ramas la fel, neclintite: pasiunea fata de domeniul de activitate si respectul fata de clienti. Pe acestea am reusit sa cladim ceea ce suntem astazi, ceea ce inseamna si promoveaza afacerea noastra. Contacteaza-ne mereu lipsit de griji, stiind ca suntem aici pentru tine!

Piston sanie 6108845m91 - calitate superioara la un super pret!
Acest piston are ca rol fluidizarea miscarilor bratului din spate. Ajuta la un control precis al miscarilor si a fortei utilajelor. Alege unul de calitate superioara pentru utilaje versatile si performante, in siguranta! Varianta gasita la noi are calitati exceptionale.

Impreuna pe drumul ascendent!
Ne bucuram sa iti fim tovarasi de drum spre performantele maxime ale utilajelor! Apeleaza-ne si bucura-te de serviciile noastre conexe! Iti oferim consultanta tehnica gratuita la fiecare pas, dar si mentenanta mobila. Consultantii nostri sunt experti in a gasi mereu ce;e mai eficiente rezolvari.

Livrare
Colaboratorea noastra cu cele mai rapide servicii de curierat ne face sa iti putem livra produsele de pe o zi pe alta. Ai auzit bine! Comanda astazi un piston sanie 6110790M91 nou, maine va fi si ajuns!

Montaj
Nu te apuca singur de montaj! Nu ar fi pacat sa strici chiar de la inceput noua piesa de schimb? Cere ajutorul unui mecanic, asigura-te ca totul este facut ca la carte!

Specificatii tehnice

Diametru exterior: 105mm
Inaltime: 32mm
Masa: 0,3kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura