Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Piston sanie 5200053

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau are nevoie ca fiecare sistem in parte sa functioneze perfect. Sistemul hidraulic are nevoie de un piston sanie 5200053 nou, de calitate superioara, ca cel gasit in depozitul nostru. Este o piesa premium, competitor al variantei originale, dar cu avansul pretului mult mai avantajos. Bugetul tau este in cautarea ofertelor super avantajoase ACN Piese Utilaje. Ce sa mai spunem, noi avem nevoie de tine si tu de noi. Bine ca ne-am gasit!

Este musai sa fii sigur ca piesele de schimb alese sunt perfect compatibile cu utilajul tau. Apeleaza-ne, prezinta-ne datele problemei si lasa-ne pe noi sa ne ocupam de asta! Expertii nostri au petrecut multi ani documentandu-se despre tot ce tine de domeniul tehnic. Consultanta tehnica este gratuita, iti oferta raspunsuri pentru oricare intrebare. Vino la noi, nicio problema nu este prea grea!

Piston sanie 5200053 - calitatea face diferenta!
Acest piston are ca rol fluidizarea miscarilor bratului din spate. Ajuta la un control precis al miscarilor si a fortei utilajelor. Alege unul de calitate superioara pentru utilaje versatile si performante, in siguranta!

Impreuna pe drumul ascendent!
Ne bucuram sa iti fim tovarasi de drum spre performantele maxime ale utilajelor! Apeleaza-ne si bucura-te de serviciile noastre conexe! Iti oferim consultanta tehnica gratuita la fiecare pas, dar si mentenanta mobila. Consultantii nostri sunt experti in a gasi mereu ce;e mai eficiente rezolvari.

Livrare
Colaboratorea noastra cu cele mai rapide servicii de curierat ne face sa iti putem livra produsele de pe o zi pe alta. Ai auzit bine! Comanda astazi un piston sanie 5200053 nou, maine va fi si ajuns!

Montaj
Nu te apuca singur de montaj! Nu ar fi pacat sa strici chiar de la inceput noua piesa de schimb? Cere ajutorul unui mecanic, asigura-te ca totul este facut ca la carte!

Specificatii tehnice
Diametru exterior: 105mm
Inaltime: 32mm
Masa: 0,3kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura