Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Piston sanie 6106029m91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Alegerea pieselor de schimb potrivite utilajelor tale poate parea o adevarata povara. In universul vast tehnic se gasesc nenumarate variatiuni ale aceluiasi produs, este usor sa te pierzi printre ele. Norocul tau este aici! Odata ajung la ACN Piese utilaje, nu numai ca poti fi sigur ca gasesti mereu calitatea superioara, dar ai si filtre de cautare avansata care te duc direct la piesa de schimb perfecta. Acest piston sanie 6106029m91 a fost ales cu grija de catre tehnnicienii nostri, iar daca ai totusi nevoie de lamuriri referitoare la compatibilitate, ne poti apela oricand.

La sectiunea Contact regasesti numerele de telefon ale consultantilor nostri, oricare fiind mai mult decat bucuros sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie. Da, este nevoie de un singur apel pentru a intra in dialog cu un specialist! Partea si mai buna? Serviciul de consultanta tehnica este si gratuit, iar tu poti plasa chiar atunci comanda pentru produsele dorite.

Piston sanie 6106029m91 - pregatit pentru excelenta!
Acest piston are ca rol fluidizarea miscarilor bratului din spate. Ajuta la un control precis al miscarilor si a fortei utilajelor. Alege unul de calitate superioara pentru utilaje versatile si performante, in siguranta!

Impreuna pe drumul ascendent!
Ne bucuram sa iti fim tovarasi de drum spre performantele maxime ale utilajelor! Apeleaza-ne si bucura-te de serviciile noastre conexe! Iti oferim consultanta tehnica gratuita la fiecare pas, dar si mentenanta mobila. Consultantii nostri sunt experti in a gasi mereu ce;e mai eficiente rezolvari.

Livrare
Colaboratorea noastra cu cele mai rapide servicii de curierat ne face sa iti putem livra produsele de pe o zi pe alta. Ai auzit bine! Comanda astazi un piston sanie 6106029m91 nou, maine va fi si ajuns!

Montaj
Nu te apuca singur de montaj! Nu ar fi pacat sa strici chiar de la inceput noua piesa de schimb? Cere ajutorul unui mecanic, asigura-te ca totul este facut ca la carte!

Specificatii tehnice

Diametru exterior: 105mm
Inaltime: 32mm
Masa: 0,3kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura